Rosilo este o companie dedicata proiectarii, implementarii, montajului si integrarii sistemelor de depozitare si conditionare cereale de orice marime si complexitate. Clientii nostri sunt fermieri, asociatii agricole, traderi de cereale.

Parteneriatul si cooperarea cu producatori de silozuri de cereale de renume, este una din premisele care garanteaza competenta noastra avand ca obiectiv realizarea unor proiecte de calitate.

Echipa noastra tanara reuneste cei mai buni experti in domeniu, specialistii Rosilo contribuind substantial la succesul de durata al clientilor nostri. Expertiza si experienta in domeniul silozurilor de cereale fac din Rosilo, lider in implementarea de proiecte de depozitare cereale.

Dezvoltandu-ne continuu, am reusit sa extindem gama produselor si serviciilor oferite, de la montaj mecanic si electric pentru silozurile de cereale, la antreprenor general capabil sa ofere proiecte la cheie. Astfel, in prezent, acoperim si constructiile civile, proiectare si realizare de fundatii pentru silozuri, proiectarea, livrarea si montajul de suprastructuri metalice ,proiectarea livrarea si montajul turnurilor de elevatoare, proiectarea livrarea si punerea in functiune a tablourilor electrice de automatizare.

Formular de contact

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatie. Va raspundem in cel mai scurt timp.